Site logo

Blog

jan 25
Het geheim achter de perfecte toast: je diepvriezer!

Het geheim achter de perfecte toast: je diepvriezer! Liefhebbers van toast, ik heb een bescheiden voorstel voor je: doe geen moeite met slecht brood. Zeg vaarwel tegen zoete, donzige, lichtgewicht toast, het soort dat onder een botermes neerknijpt of ineenstort onder een deken van jam. Haal gewoon de goede dingen, het beste brood dat je […]

jan 08
21 kooktips die je leven helemaal zullen veranderen

21 kooktips die je leven helemaal zullen veranderen Gebruik 2 bokalen om een maïskolf af te maaien zonder dat er overal korrels vliegen. Wikkel een schaaltje in een papieren handdoek (om te voorkomen dat het wegglijdt) en plaats het ondersteboven in een grote kom. Snijd onmiddellijk een kop ijsbergsla door deze op een snijplank te […]

dec 28
Welk land heeft het beste eten? Kom het nu te weten

Welk land heeft het beste eten? Ben jij ook altijd geïnteresseerd geweest in de verschillende culturen op vlak van eten? Hieronder staan de 10 keukens die wij het beste vinden. Lees verder en ontdek het eten van de verschillende landen. 10. De Verenigde Staten America weet hoe je goed eten kan klaarmaken. Dit kan zijn […]

dec 20
Vijf algemene wijnmythen, ontkend

Vijf algemene wijnmythen, ontkend Vele mensen schrijven of praten regelmatig over wijn. Ze zijn goed bekend met allerlei wijdverbreide maar verkeerde ideeën. Deze mythen zijn het waard om te bespreken, omdat deze drogredenen een belangrijke belemmering kunnen zijn om het meeste plezier te halen uit het drinken van wijn. Zoete wijnen met hartige gerechten Veel […]

dec 19
Het verrassende ingrediënt dat zowel zoete als hartige gerechten transformeert

Het verrassende ingrediënt dat zowel zoete als hartige gerechten transformeert Drank, dessert en een gerecht bedekt met kaas – zwarte peper komt uit de schaduw en staat centraal. Als je je ooit hebt afgevraagd wat zwarte peper is, het is eigenlijk een gedroogde bes. Het is de sleutel tot een gebalanceerd gerecht – naast zout […]

dec 18
Wat is Kefir?

Wat is Kefir? Kefir is onlangs een van de populairste superfoods op de markt geworden en er zijn veel manieren om ervan te genieten, van kefirgranen tot kefir-melk. Hier vind je het overzicht van alles, evenals de voordelen van kefir. Vanwege de toenemende aandacht voor darmgezondheid en gefermenteerd voedsel is kefir (een gefermenteerde melkdrank) onlangs […]

dec 17
 10 Italiaanse restaurants in Antwerpen waar je geweest moet zijn!

Nummer 10: Roma We beginnen met het restaurant Roma. Roma is een klassenvol Italiaans restaurant dat ook Mediterraan en Europese gerechten serveert. Heb je geen tijd voor een uitgebreid diner maar heb je wel zin in lekker eten? Je kan bij Roma ook je Italiaanse gerechten afhalen en thuis opeten. Wil je toch in het […]

dec 17
Jouw restaurant onderscheiden van anderen door online marketing

Jouw restaurant onderscheiden van anderen door online marketing Online marketing is heel belangrijk voor restaurants. Hiermee kunnen ze veel klanten winnen. Het wordt steeds belangrijker om online vindbaar te zijn. Op het internet zijn enorm veel potentiële klanten te vinden. Ook moet je steeds jouw restaurant kunnen onderscheiden van anderen. Hier zijn enkele tips om […]

dec 16
3 stappen om betere koffie te maken

3 stappen om betere koffie te maken Koffie maken is voor velen een ochtendroutine waar je al slaapwandelend doorheen kunt, volgens een formule die op de een of andere manier zichzelf als jouw voorkeur heeft bewezen: zoveel gemalen koffie, zoveel warm water en je bent klaar om je dag een vliegende start te geven. Toch […]

dec 15
Enkele tips om je restaurant online beter vindbaar te maken

Enkele tips om je restaurant online beter vindbaar te maken Misschien heb je wel een restaurant dat de beste pasta ter wereld kan serveren. Maaar toch heb je weinig klanten? Hoe kan dit nu? Het kan goed zijn dat je fantastisch lekker eten serveert, maar als je potentiële klanten hier niets van weten, dan zullen […]