Boost je bar De bar is een onmisbaar element in je zaak, en hiernaast wordt het constant onderschat. In veel zaken is de toog enkel een plek waar mensen wachten tot hun tafel beschikbaar is. De waarheid is eigenlijk dat de bar een magische plek kan zijn, en dus ook heel winstgevend. Uiteraard mits enkele […]
Zijn er weer een aantal zomer-kilootjes bijgekomen door de zomerdagen? Geen tijd om die weg te werken in de sportschool? Heb geen vrees, Restaurant België is er voor jou! Weet je.. Bij ons staat er maar één ding centraal.. En dat ben jij. Onze honger is immers pas gestild wanneer jij gelukkig bent. In de […]
Superfood Haal het beeld van een vliegende hamburger met een cape maar al uit je hoofd, want de naam moet natuurlijk niet letterlijk genomen worden! Al sinds dat we kleine peutertjes waren wordt ons verteld dat het belangrijk is om gezond te eten. ‘Eet elke dag 2 à 3 stuks fruit, en zorg er altijd […]
Kopi Loewak Het duurste kopje koffie dat je ter wereld kan bestellen is genaamd ‘Kopi Loewak’, de koffiebonen zelf zijn eigenlijk niet duur, ook de verpakking is niet zo speciaal,… De stevige prijs van 500 dollar per kilo komt vooral door het eigenaardige productieproces. Loewak Kopi is Indonesisch voor koffie, Loewak is de naam van […]
Enkele dagen geleden hebben we bericht over hoe je zelf Gin kan maken. Vandaag leggen we de verschillen even voor je uit. De 4 (en misschien zelfs) 5 soorten Gin Gin is de laatste jaren sterk aan populariteit toegenomen en is ondertussen één van de meest gedronken alcoholische dranken op de wereld. Maar wat de meesten […]
We horen het steeds meer en meer: glutenvrij eten? Veel mensen zijn niet op de hoogte wat hier juist de oorzaak van is, wat de gevolgen zijn en wat dit juist inhoudt. Anderzijds zijn er ook genoeg restauranthouders die met hetzelfde probleem kampen. Via dit artikel willen we jullie graag even schetsen wat glutenvrij eten […]
De meeste mensen weten niet dat Vodka en Gin hun leven op dezelfde manier beginnen. Je kan bijna zeggen dat Gin hetzelfde is als Vodka met een smaakje aan. Maar klopt dit wel? Wat is Gin nu exact? Gin is eigenlijk een redelijk neutrale alcoholische drank die op smaak wordt gebracht door er verschillende kruiden aan […]
Vorige maandag organiseerde Gault&Millau voor het tweede jaar op rij de Culinary Innovators Awards. Tijdens deze awardshow werden negen verschillende prijzen uitgedeeld aan de meest innovatieve culinaire persoonlijkheden en organisaties van afgelopen jaar. Bekende namen zoals Quique Dacosta, Sang-Hoon Degeimbre, David Martin, Roger Van Damme en verscheidene andere internationale namen kwamen langs en werkten voor […]
Dimsum, een overheerlijk Chinees gerechtje… Zo kent de gemiddelde Belg het toch. Maar wist je dat er meer dan 200 verschillende soorten Dimsums bestaan? Heb je al eens geproefd van Ha Kauw of een Siu Mai? Weet je het niet, dit is pas het topje van de ijsberg. Dimsums zijn gefrituurde of gestoomde kleine […]
Iedereen moet eten. Facebook heeft bijna 2 miljard gebruikers. Dat betekent dat Facebook een geweldig platform is voor restaurants. Simpel. Als jouw restaurant nog niet op Facebook zit, dan laat het heel wat potentieel onbenut. Dan is het tijd om de sprong te nemen en ermee aan de slag te gaan. Als jullie al wel op […]