Description

WARE BELEVENIS - Dineren in restaurant Huis De Colvenier, gevestigd in een statige patriciërswoning in hartje Antwerpen, is in alle opzichten een ware belevenis die je nog lang zult herinneren.

FRANS KEUKEN - Chef Patrick Van Herck leerde het vak in tal van prestigieuze sterrenrestaurants zoals 't Scholtershof, Belle Epoque, 't Laurierblad en het Parijse Bruneau. Hij zweert bij de Franse keuken, die hij dankzij zijn creativiteit een persoonlijke toets weet te geven.

DE VIER SEIZOENEN - De Colvenier volgt de vier seizoen. Asperges, langoustines en lamsvlees blijven er samen met dagverse producten waaronder ganzenlever, exclusieve vissoorten, wild en huisbereide desserts vaste waarden. En bij het aperitief in de majestueuze wijnkelders daterend uit 1897, bespreek je samen met chef Van Herck je menu.

 

Openingsuren:
Lunch: van 12u tot 14u30 (van dinsdag tot en met vrijdag)
Diner: van 19u tot 22u00 (van dinsdag tot en met zaterdag)

Location
Contact business

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review