Omschrijving

Seppe Nobels is the culinary brain and curator of La Chapelle. The well-known green Michelin star chef is a symbol of a kitchen that is as green as it is sustainable. Going to our restaurant is a true discovery, including a medieval wine cellar that houses the most exquisite and biodynamic wines.

Our menu is composed according to Seppe’s farm-to-fork principle: local, fresh and, where possible, in collaboration with local farmers in order to strengthen the economic and social ties with the region and its people. On Fridays, Seppe Nobels cooks a weekly eight-course menu called Seppe’s Friday.

Gesloten
Open hours today: 18:30 - 20:30
  • Maandag

    Gesloten

  • Dinsdag

    Gesloten

  • Woensdag

    18:30 - 20:30

  • Donderdag

    18:30 - 20:30

  • Vrijdag

    18:30 - 20:30

  • Zaterdag

    18:30 - 20:30

  • Zondag

    Gesloten

  • 16 oktober 2021 23:34 locale tijd

Locatie

La Chapelle 3, 4163 Anthisnes, België

Contacteer ons

    • Bert Hoogstra
      13 juli 2021 at 15:47

      Heerlijke ervaring gehad bij La Chapelle. Zeker een aanrader, ons zie je terug!

    • Jolien Smets
      13 juli 2021 at 15:51

      La Chapelle is steeds genieten met het farm-to-fork principe van Seppe Nobels.

    Voeg een recensie toe