Description

Gino kookt graag op gevoel. Hij vertrekt vanuit verse, kwaliteitsvolle ingrediënten en laat vervolgens zijn creativiteit erop los. Dit resulteert in pure keuken waarin de smaak primeert. Rechttoe rechtaan, ontdaan van alle franjes. Eerlijk. Echt. Net zoals hijzelf.
Zijn keuken is persoonlijk. Soms gebaseerd op een recente ervaring, soms op een jeugdsentiment. Vaak is het inspiratie van de dag of zelfs van het moment. Ook uw persoonlijkheid laat hij op zijn eigen culinaire manier spreken.
Wij hebben bewust voor een menuconcept gekozen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit aan onze gasten bieden die bovendien betaalbaar is. Gino komt graag bij u aan tafel vertellen wat wij in huis hebben en wat hij ermee kan maken. Laat u begeleiden of laat u verrassen, de keuze is aan u.
Het wijnverhaal is een weerspiegeling van het keukenverhaal geworden. Bij ons geen ellenlange lijst met vaste waarden, wel enkele klassiekers naast onze suggesties die regelmatig veranderen. Daarnaast is er een ruime selectie aan wijnen per glas. Katja begeleidt u graag bij uw keuze.

 

NIEUW VANAF JANUARI 2018

AANGEPASTE OPENINGSUREN: voortaan zullen wij 's avonds een halfuurtje later opengaan, om 18u30 dus.

Op vijdag- en zaterdagavond wordt er geen 3-gangenmenu meer geserveerd. Er is wel nog altijd keuze tussen 4 of 5 gangen.

JAARLIJKS VERLOF

25 december 2017 tot 8 januari 2018

9 april 2018 tot 16 april 2018

16 juli 2018 tot 30 juli 2018
Wij zijn gesloten op
woensdag
zaterdagmiddag
zon- en feestdagen

Location
Contact business

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review