Description

Traditionele brasseriefavorieten krijgen hier een subtiele lokale eigenheid en worden herschapen tot exquise delicatessen die voor de perfecte gastronomische ervaring zorgen.
Bij het binnenkomen wordt u onmiddellijk begroet door de zee! Canadese kreeften en Noordzeekrabben, geflankeerd door een overvloedig buffet met dagverse schaal– en schelpdieren. Al het goede uit de zee ligt hier letterlijk op u te wachten! Geniet watertandend van de transformatie van een persoonlijk aan u voorgesteld pallet ingrediënten tot een verbluffende steak tartaar. Durf te verstommen wanneer de zachtste chateaubriand witblauw voorgesneden wordt. En smul om af te ronden van het flambeerspektakel bij uw Crêpes Suzette. Bij Brasserie Flo Antwerp staat het verwennen van al uw zintuigen - het strelen van zowel tong als ogen - centraal.

NEW BAR BITES MENU: Ervaar culinaire passie in delicieuse zeevruchten 'bites'. Ontdek 5 culinaire proevertjes inclusief een glaasje Cava. Laat je verrassen door de unieke en karakteristieke smaken, afgewerkt met een persoonlijke toets.

Location
Contact business

mood_bad
  • No comments yet.
  • chat
    Add a review