Mysteryman op bezoek bij Sensunik

Onlangs heeft één van onze klanten bezoek gekregen van dé enige echte Mysteryman. Het restaurant in kwestie, Sensunik, kreeg niets dan lovende kritiek. Sensunik, All-Generations Sensunik kent sinds 1986 zijn vestiging in Antwerpen. Het restaurant serveert tijdens de week lekkere en gastronomische lunchformules met s’avonds culinair hoogstaande gerechten. Dit doen ze onder de naam Sensunik […]

Onlangs heeft één van onze klanten bezoek gekregen van dé enige echte Mysteryman. Het restaurant in kwestie, Sensunik, kreeg niets dan lovende kritiek.

Sensunik, All-Generations

Sensunik kent sinds 1986 zijn vestiging in Antwerpen. Het restaurant serveert tijdens de week lekkere en gastronomische lunchformules met s’avonds culinair hoogstaande gerechten. Dit doen ze onder de naam Sensunik by week. Tijdens het weekend ontvangen ze kinderen en gezinnen met open armen. Zo voorzien ze voor de kleinste een leuke speelzolder waar ze lekkere gerechten op maat krijgen en zich kunnen uitleven. Kortom Sensunik by weekend.

Van kleine lekkerbek tot grote foodlover, er is plaats voor iedereen.

De gastvrouw van dienst is Sophie Raemdonck die samen met chef Amber De Wispeleir alles in goede banen leidt. In de keuken staat een enthousiast team dat je elke week opnieuw verrast met lekkere suggesties.

Verder bieden ze tafeltjes op maat aan. Kortom de perfecte ingrediënten voor een geslaagde avond.

 

 

Sensunik

Mysteryman op bezoek

Misschien heb je er al van gehoord of misschien is hij nog volledig onbekend voor jou. Maar de Mysteryman is een welbekend begrip onder de horecazaken. Niemand weet wie hij is of hoe hij eruit ziet maar hij beoordeelt jouw restaurant met een kritische blik. Hij windt er geen doekjes rond. Is jouw restaurant niet goed bevonden? Dan is dat zo.

Gelukkig is dit voor Sensunik niet het geval. Zij hebben de Mysteryman namelijk omver geblazen met hun culinaire gerechten en gastvrijheid. Niet enkel scoorden ze hoog op kwaliteit in de keuken, ook kregen ze de hoogste score voor sfeer en looks.

Nog niet overtuigd om er zelf eens langs te gaan? Lees dan gerust zelf het artikel van de Mysteryman.

Nog meer op de hoogte gehouden worden van de avonturen van Sensunik? Volg ze dan op Instagram of  Facebook.

 

 

1 comment

  1. Dank u, dank u 🙂

Comments are closed.